Post by sapphokodsatest on Mar 16, 2022 8:05:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty pro zvýšení zlata ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
1. bod bylo ovládání jednotek v bitvě. Pokud se typy jednotek (jako kopí a lučištníci) smíchají dohromady, musel jsem je oddělit po 1, neviděl jsem způsob, jak vytvořit skupiny. 2. Rozumím tomu, že máte reklamy, ale mít reklamu pokaždé, když chcete načíst nebo restartovat bitvu, bylo příliš otravné.
Will Hero Zręcznościowe syxa
Hra není špatná ale jedna věc mi strašně moc vadí a to je že když hraju a jsou tam třeba zelení a modří a já jsem červená tak ty oba dva tími útočí jenom na mě a potom když jsou oba vedle jsebe tak na sebe taky neútočí.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategia geby
Má to dodává, že nemůžete zablokovat zvuk a probudilo to moje děti
Je to dobrá hra, ale ovládání potřebuje trochu zapracovat.
Koncept hry je dobrý, ale jediná věc, která chybí, nemůžete ve své vesnici dělat stand by režim jako pro někoho, kdo chce jen zírat a pozorovat svou vesnici, když vidí vesničany, jejich by měly být domy pro vesničany, Při vylepšování kasáren se lidé potulují, aniž by na ně hned zaútočili bandité z jiného království, stejně jako COC, takže můžete jen zírat na svou vesnici a přemýšlet, co bychom měli vylepšit dál. proto jsou jednička. Je to jen návrh.
Hra je díra do zadku, hra je příliš zabugovaná a všude zaplaťte 2 výhru reklamy
Chromý
Skvělá hra, hraju ji a porazil jsem všechny úrovně, ale teď mají reklamy, možná trochu otravné, ale reklamy jsou jen jednou před bitvou, v bitvě nejsou žádné reklamy
Toto je beeeeessssttt všech RTS her, jako je stragety, ale prosím přidejte další úrovně, přidejte vojáky a více budov...
Doporučuji mít v této hře více hráčů Hry jsou dobré, ale roboty mě nudí, dám vám 5 hvězdiček, pokud přidáte sekci pro více hráčů Navrhuji mít server ve hře pro více hráčů a veřejný nebo soukromý, protože mě tato hra baví bylo by příjemné, kdyby měl sekci pro více hráčů, nemám problém s chybami, to je vše
Než začnete hrát na nové úrovni, musíte se dívat na reklamy.
Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdielanie súborov. Pridajte sa k nasej komunite a získajte pristup k tisícom torrentov. vysoká rýchlost
Toto je velmi jednoduchá a super dobrá strategická hra pro každého 👍
Je to ta nejlepší hra
Výborná hra, opravdu se mi líbí, stejně jako PC. Jediným problémem je, že jsem si koupil cheaty, ale nemohu se k nim dostat. Zkoušel jsem je také koupit znovu, ale píše to, že je již mám, ale nemohu se k nim dostat. Jinak skvělá hra
naprosto fantastická hra. i když AI má nějaké problémy, jako je výběr špatných cest pro křížení, ale hra samotná je velmi pěkná. grafika a hratelnost je docela dobrá.
Je to opravdu zábavná malá hra, která mi trochu připomíná věk impérií, kterým se nevyplácí vyhrávat ani hrát, a slušné ceny věcí, které si můžete koupit jako dva dolary za odstraněné reklamy
Stronghold HD (PC) Steam
ဝန်းရံခ
To není dobré
Trochu nudné, příliš jednoduché.
Uhm, můžeš pustit novou tlupu jako asasin, vikingové.
Velmi dobrá hra, jen pár věcí, přidejte draky a udělejte to online, prosím.
Je to skvělá hra! Dal bych 5 hvězdiček.... ale v podstatě pokaždé, když ovládám skupinu jednotek, ne všichni dělají to, co říkám. Některé jednotky tam prostě zůstanou, když probíhá boj, Zvláště s lukostřelci, pokud bude tato chyba opravena a ovládání bude fungovat snadné a jednoduché, pak bych neváhal dát této hře 5 hvězdiček!
Líbí se mi tato hra, je velmi náročná, ale potřebuje aktualizaci, přidejte prosím něco nového
Nemůžu hrát ani trash první úrovně
Medieval Battlefields FREE - Nejnovější Verze Pro Android ...
Hrát se to dá. Je to ale velká námaha na nervy. Vaše jednotky jsou úplně tupí, málo surovin a pomalu začátek. Převážně stojíte 1vs2 jeden ze země druhý z moře. Vždy se musíte bránit vytvořit vojsko a na jeden útok vše zničit nebo si to protivník obnoví během steřiny.
Nejlepší hra na světě, ale přidejte zvířata pro jídlo do práce PROSÍM
Slibuje, ale má nějaké problémy. Funkce zabalení jednotek je frustrující. Je to proto, že když opravujete zabalit shluk jednotek, možná jste nezískali všechny nebo které jednotky si přejete, ale jakmile to uděláte, výběr se automaticky zruší. Aby to napravili, musí to jednoduše udělat tak, aby jednotky nepostupovaly, dokud nekliknete na prázdnou oblast mapy, jinak by měla zůstat vybraná. 2. mapa 'Siege' má pozemní balistu hned nalevo od dveří hradu regenerovat - na tvrdo
hra nya jelek tapi bisa buat main saat gak punya kuota••||•|
Přidejte si prosím co nejdříve nějaký multiplayer přes lan wifi nebo hotspot, abyste si mohli zahrát s přáteli....aktualizujte jej a přidejte prosím