Post by sapphokodsatest on Mar 16, 2022 8:02:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mramor Mise ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mramor Mise IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty na žetony generátoru ▞▞▞
▞▞▞ Mramor Mise 2022 version ▞▞▞
OK
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Рольові nxfz
Dávám této hře 5 hvězdiček, protože je nejlepší a nenacházím žádný důvod si stěžovat na tuto hru
To je bcz nedávají barvu, která by měla být použita v době
Nenávidím tuto hru, je velmi zvláštní. Nejprve jsem se učil, že je dobrá, ale nyní bojuji s určitou úrovní. Když se chystáte vyhrát, možná to zůstane jako 12 zbývajících kuliček, nedostanete barvu na zničení zbývajících kuliček a já jsem několikrát prohrál. Je to jen plýtvání daty, prostorem a časem. Nestahuj to
perfektní mramorová hratelnost. měl udělat 50 rubínů na každém vylepšení.
Odehrál jsem doslova 3 kola. Asi si myslíš, že to k vyjádření názoru stačí. Aktualizuji, abych řekl, že si tuto hru zatím užívám.
Začal jsem to používat, ale stále je to velmi zajímavé, zábavné a uvolňující
Velmi náročné. Některé úrovně nelze dokončit. Takže je to napínavé. užil jsem si
Je to pěkné, ale rychlost kuliček je vysoká
እብነ በረድ ተልዕኮ እንቆቅልሽ skua
Tato hra vyžaduje mou pozornost a toho si vážím. Jednoduchá zajímavá hra. ⭐⭐⭐⭐⭐
Velmi zmatený z toho, co je cílem
Je to trochu těžké, ale nevím co dělám!!! Bude to zkoušet dál.
Rychlá hra Zuma, zatím dobrý.
dobrá změna oproti bubble popu
Jedna z dobrých her na uběhnutí času v uzamčení Regard Hardik Gosai
Hra se mi líbila, je to pěkná hra. Mohu hrát tuto hru bez internetu
Dobrá hra, ne příliš mnoho reklam, utíká čas od šílenství, na zdraví tvůrci
Je to fajn, ale trochu nudné
Hrála jsem ji velmi ráda ale od včerejšího dne mi hlásí, že přestala aplikace reagovat tak nevím.jestli mi někdo poradí?
příliš mnoho reklam pokaždé, když spustíte novou hru, obsahuje reklamy
Bylo to pěkné až do úrovně 338.Neexistuje způsob, jak tuto úroveň překonat. Nikdy jsem v žádné hře na žádné úrovni nebojoval déle než 1 den, ale teď jsem na 3 týdny. Domnívám se, že je chybou IT nikdy nekončícího cyklu
glitchy, přidává běh, zatímco hra běží, žádné instrukce ani tutoriál
Reklama nahoře je pěkně otravná
Byla by to skvělá malá hra, kdyby úroveň 332 nebyla nastavena jako nemožná. Jsem tak frustrovaný, že to odinstaluji. Nejste si jisti, zda budou vaši inzerenti spokojeni se špatnými recenzemi.
Jako obvykle perfektní
Hodně reklamy. Po každé inzerované úrovni. Ztraceno - inzerováno. Vyhráno - inzerováno. Opakování je úroveň - inzerováno. Solidní reklama. Hra je zajímavá. Dělejte méně reklamy. Přidejte pokyny. Kolik bodů je potřeba k vítězství. Podmínky pro absolvování úrovní.
Pěkné a snadné
není to tak zábavné, jednoduché, pro malé děti.
Pěkná hra. Udržujte mysl funkční
Marmeren Missie Puzzel rtv
Marmor missioon Mõistatusmängud utlr
Nudná hra, příliš pomalá a grafika není dobrá
Nejsem šťastný, byl jsem na úrovni 200 a druhý den ráno jsem se vrátil na úroveň jedna, aniž by mi byl uveden důvod, proč jsem byl poslán zpět....opravdu miluji ds hru
Dokončeno, myslelo si, že by toho bylo víc, ale přesto jsem rád, že jsem to udělal 🙋 velmi snadné použití ano trvalo asi měsíc, než jsem to vyřešil!!
Vyžaduje nastavení barvosleposti
vlastně je to x sellent hra....líbí se mi to
Žádná odinstalace. Dokážu se smířit se zvláštní reklamou, ale DLOUHÉ reklamy po každé úrovni jsou směšné
Hra udržuje mentální pohotovost
Tato hra byla úžasná až do úrovně 332. Zdálo se nemožné postoupit přes tuto úroveň. Snažil jsem se, dokud veškerá radost ze hry nezmizela. Před odinstalací jsem hledal na internetu vodítko a co vám pokyny neřeknou, je to, že shromažďujete palebné síly, které můžete použít, aby vám pomohly s obtížnými úrovněmi. Netušil jsem, k čemu slouží ikony v levém a pravém dolním rohu. Sledování reklam je nejlepší způsob, jak tyto schopnosti rychle nashromáždit.