Post by sapphokodsatest on Mar 16, 2022 7:44:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Riding Extreme 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Riding Extreme 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати гра (багато грошей) ▞▞▞
▞▞▞ Riding Extreme 3D 2022 version ▞▞▞
Немає можливості контролю, і він просто працює над собою
Не встановлюйте цю гру !! Це найгірша гра у Всесвіті! Це дає нам віруси, будь ласка, не встановлюйте мій телефон tuting (розбитий) з вчорашнього дня і дуже махан (розумний) журнал (особа) puching ki де від вас пишемо це повідомлення так я розкажу їм gadhe logo ko ki я повідомляю від батьків телефон так muh ChUP Karo Apna Видалити, якщо ви встановлюєте цю програму GANDA APP HTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
круті трюкові кадри
Гра Топ4ік
відмінна гра, але багато реклами
Хороша графіка та жвава гра, але чутливість керування грою занадто висока і немає налаштувань, щоб зменшити її
Riding Extreme 3D Kilpa-ajo mkod
Швидкість гри недостатньо реалістична, оскільки чутливість просто надто сильна
нічого нормально не працює
є багато чого додати
Bingo Zoo-Bingo Games! Інше evdp
Хороша гра. але після кількох рівнів нового рівня більше не було. Він повторює старий рівень знову і знову. це огидно
це дуже відстає, і рульове управління заплутане.
глючить
Riding Extreme 3D Kilpa-ajo mkod
Це добре, але навіщо показувати рекламу в кожній грі? Реклама кожні 3 "перезавантаження" прийнятна, але кожен "перезапуск" - занадто багато.
Мені це дуже подобається🎮💗
добре, але ви можете мати чорно-білого птаха з червоною головою на піску
Гарна гра. Мені дуже подобається, тому що вона дуже реалістична...
Після нового оновлення в нього буквально не можна було грати. Після того, як ви завантажите в нього досеньйі дозвольте вам грати і просто покаже ваш персонаж. Мені це подобається, але це потрібно виправити
ця гра весела, але реклама дратує, тому видаліть рекламу
Itu 5, якщо NC HD
Реклама кожні 30 секунд, не перебільшуючи..
Вау, чи могли б ви зробити гіршу роботу в цій грі? Я маю на увазі, ви навмисно збиралися створити гру, щоб отримати найнижчий рейтинг Play Store?Додайте варіант керування Tiel
Найкраща гра. Для додавання ви можете просто ввімкнути режим планування польотів, і тоді додавання не буде
Riding Extreme 3D Đua xe tkys
Не в змозі керувати
Дуже захоплююча гра та найкраща гра
Тому я оновив гру, і з тих пір, як я зробив це, екран просто кружляє, і я не можу грати. Але я поставлю йому 3 зірки, тому що він був хорошим, поки я не оновив його.
Ви можете виправити гру Stack and crash?
Елементи керування сміттям є багато реклами, я не думаю, що це найкраща гра у світі, я ставлю 1 зірку
Дуже нудна гра. Ті самі доріжки використовуються випадковим чином, і всі велосипеди абсолютно однакові, ви можете використовувати перший велосипед протягом всієї гри, не підвищуючи рівень, і все одно вигравати
Гра tgis дуже гарна, але керування не дуже добре, тому я ставлю 3 зірки
Гра низької якості
Гра дуже дуже гарна, але виконувати трюк погано. Я граю в офлайн, у мене не було реклами
дуже легка гра для проходження часу
Дуже крута гра
Гідна гра. Трохи весело, але це ще один генератор реклами, де постійно з’являється багато оголошень.
Це хороша ідея, просто її важко контролювати
Ця гра перевершує рекламу 😐 Я пишу це до 5 зірок, і це екстремально
Гра хороша, але хотілося б, щоб були місії
Контролер дуже поганий Найгірший
Він не завжди відкривається
Я маю на увазі, все гаразд, я просто думаю, що це може мати кращий кадр в секунду, тому що стабільність це жахливо, але мені подобається концепція, і це весело, мені це подобається
Хороша гра, але вона дуже відстає на рівні боса
лала
Мені подобається ця гра, це весело розбивати ботів
щоразу, коли ви аварієтеся.... він переходить у режим реклами!! 😡😡 Вам доведеться тримати палець на велосипеді, або ви просто врізаєтеся! n курс дійсно дуже складний!! 😐
Це різний хард гейм і дуже гладка гра
Велосипед випадковим чином починав повертатися та їхати кудись у середині гри, ним було надзвичайно важко керувати (навіть після оновлення рульового керування), але реклама була в порядку.
Це хороша гра, але елементи керування дуже погані
крута
В моєму тикток я покозав як стати ПРО в цій ігрі Ось тикток - yaPosutilHahah